„21-виот век е време кога се создаваат револуционерни идеи во сите научни полиња, што овозможи и во голема мера помогна да се роди брендот ‘Claudia Elaine’. Сите производи за нега на кожата на Claudia Elaine ја имаат најдобрата комбинација на напредни и иновативни состојки, како што се трите фактори за раст (EGF, αFGF и IGf-1), антиоксиданси и амино киселини. Многу клиенти се интересираат за органски природни производи. Постојат многу состојки кои доаѓаат од природата, но не сите од нив ѝ користат на човечката кожа. Понекогаш, некои специфични состојки, иако се органски и природни, можат да ја иритираат кожата. Claudia Elaine производите за нега на кожата користат само врвни иновативни состојки кои се делотворни, а сепак нежни за убавата кожа.“
− Serena Choi (CEO)

Филтер

КАТЕГОРИИ

БРЕНД