Козметиката 𝗗𝗿 𝗖𝗼𝗹𝗶𝗰 веќе 10 години е секојдневие на жените од регионот. Отсега ќе имате можност да уживате во „достапниот луксуз“ кој го пружа овој бренд, со гаранција за чисти состојки и квалитет, благодарение на личниот кредибилитет на д-р Миодраг Цолиќ и прим. Д-р Милан Цолиќ.

Во текот на својата повеќедецениска кариера, проф. д-р Миодраг Цолиќ и прим. д-р Милан Цолиќ, оснивачи на клиниката за пластична, реконструктивна и естетска хирургија 𝗗𝗿 𝗖𝗼𝗹𝗶𝗰, ги забележал сите проблеми со кожата со кои се соочуваат жените и решиле да понудат решение кое не само што ќе ја спречи или одложи естетската интервенција, туку ќе ѝ го врати на кожата на лицето младешкиот сјај и еластичност.

Создавачите на брендот 𝗗𝗿 𝗖𝗼𝗹𝗶𝗰, на тимот составен од дерматолози, технолози и фармацевти им постави основен критериум: не смеат да штедат на оригинални, клинички докажани и висококвалитетни состојки! Така е создадена козметичката линија, целосно прилагодена на типовите на кожа од ова поднебје.

Козметиката на 𝗗𝗿 𝗖𝗼𝗹𝗶𝗰 е одобрена од Институтот за физичка хемија на Република Србија.

Филтер