Ако барате квалитетна козметика од Република Кореја, Langsre е вистинскиот избор. Langsre е бренд на реномираниот корејски производител ReBom COSMETICS, кој има освоено многу награди, сертифициран со ISO – 9001 и поседува CGMP (Current Good Manufacturing Practice) од Министерството за безбедност на храна и лекови на Република Кореја, чии производи се дистрибуираат во повеќе од 20 земји во светот и се познати по врвната нега на кожата. ReBom во својот истражувачи центар неуморно работи на создавање на нови иновативни формули и патенти за состојки и производи за нега на кожата.

Филтер
  • Распродадено-21%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-21%