Lapothicell e корејски бренд за дермо-козметика лансиран во февруари 2015 година, чии производи се создадени како резултат на 60 годишното искуство на фармацевстката компанија KUKJE PHARMA, со обединување на новите научни сознанија и иновативната технологија.
Името Lapothicell е сложенка создадена од два збора, стариот француски збор „lapothi“ што значи „лекува“ и англискиот „cell“ кој во превод значи „клетка“, поврзани со цел да ја пренесат пораката „да се излечат клетките“.
Производите на Lapothicell пружаат суштински третман и решение за проблемите кои се јавуваат кај сите типови на кожа. Преку дерматолошки тестирања Lapothicell создава производи со безбедни не иритирачки состојки, кои се нежни со кожата, но ефикасни во функцијата.

Филтер
  • Распродадено-23%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено