So Cool So Me е систем од четири производи против акни со кој проблематичната кожа се обновува и станува поздрава. Моќното дејство на оваа линија производи се должи на трите фактори на раст (EGF, αFGF и IGF) и комплексот од екстракти од три видови мента, чајно дрво и кучешки трн. Со секојдневна употреба на овие производи во четири последователни чекори резултатите се видливи по само три недели. Овој систем производи е резултат на неуморната работа на истражувачкиот центар на реномираниот корејски производител на козметика ReBom.

Филтер

КАТЕГОРИИ

БРЕНД

  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено