Кошничка 0 x

Product

3Week Skin Solution Power Magic Emulsion

1.839 ден

Нема на залиха

Power Magic емулзијата е последниот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), церамиди, комплекс од 3 видови на нане, вода од чајно дрво, екстракти од алгата зелен кавијар, кавијар, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

Достапност: Нема залиха
Сподели на:
За производот

Power Magic емулзијата е последниот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), церамиди, комплекс од 3 видови на нане, вода од чајно дрво, екстракти од алгата зелен кавијар, кавијар, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

Употреба

По чистењето, нанесувањето на тонер и серум, нежно нанесете го навлажнувачот на лицето користејки ги врвовите на прстите.

Активни состојки

• Натриум хијалуронат

• Витамин Е

• Шиа путер

Состав

Power Magic емулзијата е последниот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), церамиди, комплекс од 3 видови на нане, вода од чајно дрво, екстракти од алгата зелен кавијар, кавијар, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

По чистењето, нанесувањето на тонер и серум, нежно нанесете го навлажнувачот на лицето користејки ги врвовите на прстите.

• Натриум хијалуронат

• Витамин Е

• Шиа путер

3Week Skin Solution Power Magic Emulsion

1.839 ден

Нема на залиха