Кошничка 0 x

Product

Benton Papaya-D Sun Cream

1.290 ден

Достапност: Има залиха
Сподели на:
Информации

Papaya-D кремот за сонце е физичко и хемиско средство за ефективна заштита од сонце. Физичкото средство типично остава бели траги и овозможува релативно помала заштита од UVA-зраци отколку хемиското средство. Измешан со хемискиот крем за заштита Papaya-S кремот ефективно ја штити кожата и од UVA и од UVB-зраците.

Пружа ефикасна заштита од сонце со висок заштитен фактор додека ја негуваат кожата и ѝ ја обезбедуваат потребната хидратација. Имаат лесна и хидратантна текстура. Содржат голем процет на вода од папаја, а од од нивниот состав се исклучени сите штетни, контроверзни и агресивни состојки. Papaya-D Sun кремот е погоден за секојдневна употребa.

Benton Papaya-D Sun Cream

1.290 ден