Кошничка 0 x

Product

Benton Snail Bee High Content Essence Limited Edition 100ml

1.150 ден

Benton Snail Bee High Content Essence е есенција со лесна текстура која посебно е добра за третирање на кожа со акни и невоедначен тен. Помага во отстранување на постинфламаторна хиперпигментација, во регулирање на балансот помеѓу водата и мастите, обновување на епидермисот на клеточно ниво што резултира со помека, помазна и поздрава кожа, исто така ја смирува надразнетата кожа и ја штити од штетни надворешни влијанија.

По повод својата 10-та годишнина Benton направи limited edition поголемо пакување од Benton Snail Bee High Content Essence, како еден од најбараните производи, кое е достапно ексклузивно кај авторизираните партнери на брендот во ограничен период.

Достапност: Има залиха
Сподели на:
Тип: Бренд:
K-beauty product Benton Snail Bee High content Essence Anniversary Edition at Olpeo Korean Cosmetics and Skincare Store

Benton Snail Bee High Content Essence Limited Edition 100ml

1.150 ден