SOCOOLSOME

So Cool So Me е систем од четири производи против акни со кој проблематичната кожа се обновува и станува поздрава. Моќното дејство на оваа линија производи се должи на трите фактори на раст (EGF, αFGF и IGF) и комплексот од екстракти од три видови мента, чајно дрво и кучешки трн. Со секојдневна употреба на овие производи во четири последователни чекори резултатите се видливи по само три недели. Овој систем производи е резултат на неуморната работа на истражувачкиот центар на реномираниот корејски производител на козметика ReBom.

3 Week Skin Solution Power Magic Facial Wash

Power Magic средството за миење на лицето е првиот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи комплекс од 3 видови на нане, екстракти од чајно дрво, тушт, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на системот, вашата кожа ќе покаже значително подобрување.

3 Week Skin Solution Power Magic Toner

Power Magic тоникот е вториот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), BHA, PHA, комплекс од 3 видови на нане, екстракти од чајно дрво, алгата зелен кавијар, тимјан, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

3 Week Skin Solution Power Magic Essence

Power Magic есенцијата е третиот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), комплекс од 3 видови на нане, екстракти од чајно дрво, екстракт од алгата морски кавијар, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

3 Week Skin Solution Power Magic Emulsion

Power Magic емулзијата е последниот чекор од SO COOL SO ME ситемот за нега на лицето во неколку чекори (миење, тоник, есенција, емулзија), со кој се третираат различни степени на проблематична кожа. Содржи 3 фактори за епидермален раст (EGF, IGF-1 и aFGF), церамиди, комплекс од 3 видови на нане, вода од чајно дрво, екстракти од алгата зелен кавијар, кавијар, исландски лишај и други корисни состојки кои помагаат за чистење, намалување на порите, отстранување на мртвите клетки, смирување, обновување, зголемување на еластичноста, спречување на појава на брчки и хидратација, правејќи ја кожата мазна и мека. По 3 неделна употреба на SO COOL SO ME системот, состојбата на проблематичната кожа значително ќе се подобри.

КОНТАКТ

info@olpeo.mk 

ТЕЛЕФОН

+389 2 317 6743

АДРЕСА

Кеј 13-ти ноември
1000 Скопје
ГТЦ 1-ви кат

СЛЕДЕТЕ НЕ