Кошничка 0 x

Персонализирани рутини и совети за нега на лице. Побарај рутина од Olpeo Skincare советници.

Анкета за персонализирана рутина

За нашите советници да Ви состават персонализирана рутина за нега на Вашата кожа, сѐ што треба да направите е да го пополните формуларот.

*Составувањето на рутината  е бесплатно.

*Со секоја купена рутина со вредност над 2700 ден. добивате еден производ од рутината на подарок. Понудата важи од 03.01.2023, исклучиво со купонскиот код кој ќе го добиете со персонализираната рутина во e-mail.

*Вашата рутина ќе биде составена и испратена во рок од 72 часа во текот на работните денови. Доколку немате одговор во предвидениот рок, прво проверете во Junk/Spam и известете не на info@olpeo.mk за да провериме дали има техничка грешка.

*Оставените податоци служат единствено за да биде составена Вашата персонализирана рутина и истата да Ви биде испратена. Истите нема да бидат споделени, ниту користени во поинакви цели.

Доколку сакате да се консултирате со советниците од нашиот тим во живо, искористете ја опцијата „Chat “на нашата страна или пишете ни порака на социјалните мрежи.

Прашањата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со испраќање на овој формулар се согласувате со правилата на користење.

    Mаксимум 2MB. Фотографијата можете да ја намалите со screen shot.    Mаксимум 2MB    Mаксимум 2MB    Mаксимум 2MB