Неговото име е составено од првите слогови на зборовите „Simple“ и „Original“ (во превод  „Едноставно“ и „Оригинално“) како симбол за наједноставниот начин да се задржи свежината од природата во производите за нега на кожата. 

Sioris верува дека најдобрите производи за нега на кожата се прават од чисти состојки. Затоа Sioris секое шишенце го произведува со посебно внимание и потребен труд, за да обезбеди свежи чисти состојки, а притоа да избегне било какви штетни дериватни состојки во текот на производствениот процес и финалниот производ.

Sioris верува дека најделотворните природни состојки се создаваат во текот на четирите годишни времиња во текот на целиот годишен циклус на растенијата, преку нивните корења, изданоци, плодови, цветови и лисја.

 Затоа Sioris, природните органски сезонски состојки ги подготвува веднаш по бербата за да создаде несекојдневно свежи производи за нега на кожата.

Филтер
  • Распродадено
  • Распродадено-13%