Beplain e бренд чија мисија е да го направи вашиот момент за нега на кожа пријатен и без стрес. Со Beplain, можете да бидете езгрижни за влијанието врз животната средина. Тоа е брендот што најпрво ги освои срцата на корејските потрошувачи а потоа почна да ги ниже победите во многу категории на престижните козметички награди во Кореја како Korea Allure Best of Beauty, Hwahae Beauty Awards и Olivie Young Awards.

Beplain ја практикува вредноста на одржливоста во која верува. Не се грижи само за тоа која состојка влегува во производот, туку и како состојките се добиваат. Одржливата берба е од клучно значење за животната средина. Затоа Beplain бира состојки кои можат да ви ги обезбедат најдобрите придобивки со најмало оптоварување за животната средина.

Сите пакувања на Biplain во кутии се направени од биоразградлив материјал, добиен од шеќерна трска, што помага да се намали употребата на пластика и отпадот. Самите за себе ќе кажат дека не се совршени, но континуирано бараат алтернативни решенија кои се поодржливи.

Производите се создадени врз база на податоците кои ги пружаат клиентите и приоритет е разбирањето кои се грижите и потребите на корисниците.

Филтер
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-30%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-30%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-30%
  • Распродадено-30%