COSRX е корејски бренд за козметика создаден во 2013 година. Набрзо корејските блогови почнуваат нашироко да зборуваат за него и стекнува голема интернационална популарност благодарение на позитивните резултати кои ги објавуваат корисниците.
Името на брендот е комбинација од зборовите Cosmetics + Rx (рецепт), а неговата мисија е да пружи решение на широк спектар проблеми со кожата. „Expecting Tomorrow“ (Очекувајќи ја утрешницата) е слоганот на бендот, бидејќи со помош на пријателски состојки кои ги отстрануваат проблемите со кожата, сакаат да обезбедат подобро утре за своите корисници. Симбол и амбасадор на брендот е препознатливиот цртан лик Mr. RX кој е претставник на целиот тим на COSRX и нивните цели.
COSRX создава едноставни производи со висока концентрација на активни состојки. Нивните формули се направени со мал број неопходни состојки кои навистина ѝ користат на кожата. Производите се докажано хипералергенски со тестирања спроведени во Кореја. Тие не содржат никакви штетни состојки, не се тестирани на животни и се cruelty free. Препознатливи се по својата едноставна минималистичка амбалажа.

Филтер
 • Распродадено-31%
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено-31%
 • Распродадено-20%
 • Распродадено-11%
 • Распродадено-18%
 • Распродадено-24%
 • Распродадено-20%
 • Распродадено-25%