Направени со многу љубов, внимание и трпение, од работилницата на Данини излегуваат природни рачно изработени сапуни со врвен квалитет. Данини природните сапуни се идеални за одржување дури и на најчувствителната кожа, бидејќи не содржат агресивни хемикалии, вештачки мириси и бои. Тие ги даваат посакуваните резултати без да го загрозат здравјето на луѓето или животната средина, користејќи ја моќта на природните состојки како глицерин, есенцијални масла (лаванда, рузмарин, лимонова трева и еукалиптус), билки (невен и коприва), зелена глина, активен јаглен и кафе. Застапени се со неколку различни формули за да ги задоволат потребите на различните типови кожа.

Филтер