Huxley e корејски бренд за козметика што ја зема природната вредност на кожата како најголем приоритет. Huxley обезбедува решенија за кожата коja страда од штетните елементи на животната средина и загадувањето во урбаните области.
Екстремните средини како високите планини, суровите пустини и длабоките мориња не претставуваат пречка за Huxley кој од нив црпи уникатни состојки за своите производи и се води од девизата:

"Great things never came from comfort zones."

Клучната состојка на нивните производи е сертифицираното органско масло од семе од кактус од Сахара, со потекло од Мароко. Добиена со ладно цедење за да се обезбедат максимални придобивки, оваа скапоцена состојка е богата со антиоксиданти, високо хранлива и анти-ејџинг.

Филтер
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено