Your Vegan е бренд основан од Мина Баек, која исто така е основач на Somebykorea YouTube каналот со 160K претплатници, посветен на корејската козметика. Бројните следбеници на нејзината Instagram страница, 67.1К се доказ дека Мина е исклучителна личност и има вредни искуства кои ги споделува со своите следбеници.

„Пред 4 години го започнав својот бизнис продавајќи козметика од Кореја на клиенти ширум светот при што морав суштински да ги разберам потребите на клиентите за нивната нега на кожата согласно типот на кожата.

Оттогаш, секој ден и ноќ ги поминував курирајќи селекција на производи и разговарајќи со илјадници клиенти – и ја ценев секоја секунда од тоа.

Тоа е главната причина што го лансирав овој нов бренд за нега на кожа. Силната мотивација со која сакам да го направам мојот клиент задоволен е она што ме доведе до ова ново поглавје.

Со Your Vegan, бев инспириранa да одам подлабоко во мојата потрага да создадам најефикасни, трансформативни производи за рутината на корисниците, со состојки базирани на сознанието стекнато низ искуството за она што е важно. Мојата надеж е дека ќе ве инспирира и ќе создаде значајни врски и процес на трансформација.“ - Мина Баек, основач на Your Vegan

Филтер
  • Распродадено-20%