AROMATICA е корејски бренд кој во своите козметички производи се инспирира од традиционалното ориентално знаење за дејството на билките врз здравјето на луѓето и го обединува древното народно и медицинско искуство со најновите иновативни откритија на полето на козметиката. AROMATICA во својот истражувачки центар развива уникатен процес и патентирани формули кои ги поврзуваат природата и технологија. Поизводството го врши во сопствената фабрика која има ECOCERT сертификат за органско козметичко производство, притоа користи најдобри сертифицирани сурови состојки од проверени врвни производители ширум светот.
AROMATICA ја има девизата „Be safe and beautiful“, односно „Бидете безбедни и убави“. За својата нега можете со доверба да ги користите безбедните производи на AROMATICA.

Филтер
  • Распродадено-7%
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено