Денес, во време, кога на пазарот постојат многу бескорисни производи кои чинат многу, а покрај атрактивниот изглед на својата амбалажа немаат посебно дејство врз кожата, iUNIK тежнее да излезе од оваа нелогична рамка. Создава ефективни производи за нега на кожата, со природни состојки и разумни цени.
iUNIK тежнее кон едноставност и минимализам за да создаде производи со јасен концепт. Секогаш ќе се труди да создава безбедни и сигурни производи за нега на кожата со чисти состојки, прифатливи цени и фер дистрибуција.

Филтер
 • Распродадено-20%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-20%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено
 • Распродадено-30%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено
 • Распродадено-30%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%
 • Распродадено-25%