Unleashea е cruelty-free и вегански бренд за декоративна козметика сертифициран од PETA кој ни доаѓа од Република Кореја. Брендот е специјализиран за производи со сјај (glitter). Создава декоративна козметика со врвен квалитет и се грижи сите живи суштества и нашата планета. Нуди широка палета на декоративна козметика спакувана во eco-frilendly амбалажа, од бб перничиња, тинтови за усни, моливчиња за очи, моливчиња за веги, сенки за очи, руменила итн.

Филтер