By Wishtrend е бренд за високофункционална козметика кој создва производи кои задоволуваат специфични потреби на кожата и помагаат да се постигнат видливи резултати. Брендот е во постојана комуникација со своите корисници, ги слуша нивните барања и ги следи нивните потреби во креирање на своите нови производи.

Посебно се истакнуваат производите за нега на проблематична кожа, отстранување на хипермигментација и отстранување на брчки.

Филтер
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено