Mixsoon e минималистички бренд кој ни доаѓа од Република Кореја. Тој од своите производи ги елиминира сите состојки кои не се неопходни за кожа и создава производи единствено од состојки со премиум квалитет и од кој кожата има потреба и бенефит.

Пружа единствената можност да ја почувствувате природната ефикасност на сировите состојки. Тоа се најдобрите сирови состојки кои се користеле и селектирале со години и тоа неразредени и чисти, добиени со оптимален метод на екстракција.

„Здравата кожа започнува со добрите состојки.“ е мотото на Mixsoon.

Филтер