Beauty of Joseon е корејски бренд за козметика, кој на модерен начин ги интерпретира традиционалните начини на нега на лицето. Како што кажува самото име на брендот, својата инспирација ја црпе од историскиот период на династијата Чосон, време во кое во Кореја се обрнувало посебно внимание на нега на кожата. Денес Beauty of Joseon ја комбинира моќта на состојките од природата, кои традиционално се употребувале заедно со најсовремената технологија, за да создаде ефикасни производи за нега.

Филтер
  • Распродадено-14%
  • Распродадено-13%
  • Распродадено-21%
  • Распродадено-18%
  • Распродадено-14%
  • Распродадено-46%
  • Распродадено
  • Распродадено-14%