Benton е корејски бренд за козметика создаден од доктор JangWon Lee и неговиот брат ChaeWon Lee и веќе е многу популарен не само во Кореја туку и во САД и Европа. Филозофијата на брендот се заснова на употреба на природни и делотворни состојки кои не ѝ штетат на околината, состојки кои навистина ја подобруваат состојбата на кожата без да предизвикаат иритација. Иновативните технологии и уникатниот состав на производите, каде главни компоненти се слузта од полжав, отровот од пчела, прополисот и екстрактот од алое, се тајната на нивните линии за нега на кожата, наменети за различна возраст и типови на кожа.

Филтер
  • Распродадено-41%
  • Распродадено-12%
  • Распродадено-20%
  • Распродадено-43%
  • Распродадено-21%
  • Распродадено-42%
  • Распродадено
  • Распродадено-22%
  • Распродадено-20%