Мотото на MIZON е „From care to beauty, we create beauty“ односно „Од нега до убавина, ние креираме убавина“, затоа што MIZON Ви пружа иновативна функционална козметика со која ќе ви помогне да ја подобрите состојбата на Вашата кожа до нејзин убав и негуван изглед.

MIZON е бренд кој на пазарот е присутен 2 декади. Toa е брендот кој на коејскиот пазар за прв пат ја вововеде иновацијата на CC крем. Создава производи со темелно истражени висококвалитетни најнапредни формули за нега на кожата. 

Надалеку е познат по својата Snail Repair линија со слуз од полжав.

Филтер