𝗔𝗠𝗣𝗟𝗘:𝗡 e бренд за дермо-козметика лансиран од Coreana Cosmetics и се базира на нивното три децениско искуство во истражување и создавање на козметички производи и знаење акумулирано низ годините во нивната лабораторија Coreana.

Името на овој бренд, 𝗔𝗠𝗣𝗟𝗘:𝗡 е формирано од зборовите „ампула (ampoule)“ и „н (N)“ со значење „ампула и“.

Брендот е специјализиран за козметика која се базира на ампули и се потпира на уникатниот концепт на овој бренд наречен Дермо-ампулизм, според кој ампулите се користат за решавање на различни проблеми со кожата и врз база на овој концепт 𝗔𝗠𝗣𝗟𝗘:𝗡 ги создава своите производи со патентирани комбинации на состојќи кои се докажано ефикасни.

Филтер