Тоа е корејски бренд познат по својот минимализам. Воден е од девизата: „Making a pragmatic remedy.“, создава производи со едноставни формули без непотребни состојки кои можат да ја иритираат кожата. MAKE P:REM е бренд, пријател на чувствителната кожа кој негува едноставен и прагматичен пристап кон негата на кожата. Неговите производи се направени со многу нежни состојки и се коритсат во едноставни рутини од мал број чекори.

Филтер
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено
  • Распродадено