Klairs е бренд за функционална козметика за чувствителна кожа, кој ја почитува убавината на животната средина и воспосавува здрави вредности во поглед на планетата. Создава едноставни производи кои не содржат агресивни супстаанци и ги содржат само неопходните и ефикасни состојки. Произодите не се тестирани на животни. Klairs се труди да им пружи на своите клиенти производи со највисок квалитет достапни по разумни цени.
Едноставно, но доволно. Simple, but enough.

Филтер
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено-5%
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено
 • Распродадено-5%
 • Распродадено
 • Распродадено-5%