Добредојдовте во светот на FAEBEY – FACILE BEAUTY, иновативни концентрирани формули засновани на потребите на кожата со одлични резултати и достапни за секого.

Едноставно како 1 2 3. FAEBEY е бренд основан во Барселона (Шпанија) на принципот на „лесна убавина“. „Facile“ e синоним за ЕДНОСТАВНО, ЛЕСНО, БЕЗ НАПОР, и овој бренд има за цел да докаже дека убавината не мора да бара напор или да биде тешко достапна. Ние веруваме дека негата на кожата треба да биде лесно применлива и лесно достапна, обезбедувајќи едноставност во вашата дневна рутина.

FAEBEY ги зема предвид неизбежните биолошки, еколошки и животни компоненти и создава широк спектар на производи кои се приспособливи за да ги задоволат различните барања и потреби на клиентите. Секоја кожа е различна, затоа со FAEBEY можете да креирате рутини прилагодени за сите типови на кожа и возрасти.

ИЗГЛЕДАЈ ДОБРО, ЧУВСТВУВАЈ СЕ ДОБРО!
Под надзор на дерматолози, производите на FAEBEY се подложени на опсежни истражувања за да ги обезбедат најефикасните состојки додека избегнуваат алергени и надразнувачи за безбедноста на вашата кожа.

Промовира чисти производи базирани на природни состојки – без парабени, без фталати, без суровост, без силикон. Ги следи највисоките стандарди за квалитет, според европските регулативи за козметика.

Филтер
  • Распродадено-41%
  • Распродадено-41%
  • Распродадено-41%
  • Распродадено-41%
  • Распродадено-42%