Holika Holika е корејски козметички бренд. Производите на Holika Holika се одликуваат со уникатна, привлечна амбалажа за да им се допаднат на младите потрошувачи со стил. Брендот нуди висококвалитетни производи изработени од најдобри состојки, по прифатливи цени.

Визијата на Holika Holika е да создаде забавни, но практични козметички производи кои ја истакнуваат природната убавина. Производите имаат за цел да пружат забавно искуство со изненадувачки ефикасни резултати на кожата.

Концептуалното име Holika Holika е создадено од англискиот суфикс „holic“ со значење „зависност“ и корејскиот збор „холида“ значи искушение. 

Филтер