Кошничка 0 x

Product

iUNIK Rose Galactomyces Essential Toner 200ml

1.210 ден 989 ден

Нема на залиха

Достапност: Нема залиха
Сподели на:
Тип: Бренд:

Овој тонер помага во навлажнување, враќање на балансот и омекнување на чувствителната кожа, благодарение на екстрактот од роза и ферментите на галактомицес.

Вода од цвет од Rosa damascena  70%

Galactomyces Ferment Filtrate  10%

200ml

iUNIK Rose Galactomyces Essential Toner 200ml

1.210 ден 989 ден

Нема на залиха