Кошничка 0 x

Product

Tisha SCALP7 Serum 15g

1.099 ден

За здрав и негуван скалп пробајте го иновативниот серум на корејскиот бренд Tisha кој го стимулира растот на косата и го спречува нејзиното опаѓање.

▫️ Го спречува опаѓањето на косата предизвикано од стрес.
▫️ Го стимулира растот на косата.
▫️ Го зајакнува коренот на влакното.
▫️ Го негува скалпот.

Патентираната состојка, моќниот пептид, Biotinoyl Tripeptide-1 помага при опаѓањето на косата предизвикано од стрес. Благодарение на микроигличките од природен биоматеријал Phytosilica, активните состојки навлегуваат подлабоко во кожата на скалпот и ефикасно го стимулираат растењето на косата.

Има здрава формула која не содржи никакви штетни состојки.

Не содржи парабени, PEG, минерални масла, глутен или вештачки бои.

На што се должи ефикасностa на Tisha SCALP7 Serum?
Содржи специјален пептид исклучително моќен во стимулирање на растот на косата и зајакнување на коренот. Но тоа не е се, она што го прави овој производ уникатен и исклучително ефикасен во борбата против опаѓањето на косата е употребата на новата патентирана технологија – Phytosilica микроигли.

Phytosilica е нов биоматеријал од природно потекло составен од микроиглички со должина од 250µm и дијаметар од 50µm, кои не се видливи за човечкото око.

Вообичаените козметички производи остануваат над и во површинскиот слој на кожата. Phytosilica микроигличките помагаат лесно да се надмине бариерата на кожата и ги доставуваат активните состојки преку површинскиот слој на кожата до најдлабоките слоеви на епидермисот.

Достапност: Има залиха
Сподели на:
Тип: Бренд:

Tisha SCALP7 Serum 15g

1.099 ден