Кошничка 0 x

Product

Missha Perfect Covering BB Cream No.27 Honey Beige 50ml

1.190 ден 1.011 ден

 𝐌𝐈𝐒𝐒𝐇𝐀 𝐌 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐂𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐁𝐁 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐏𝐅 𝟒𝟐 𝐏𝐀+++ е најпопуларниот корејски BB крем.

За квалитетот на овој препознатлив BB крем на 𝐌𝐈𝐒𝐒𝐇𝐀 доволно зборува фактот што е продаден во над 130 милиони примероци ширум светот.

Тоа е крем кој ви помага да ја комбинирате негата на кожата и шминката во еден лесен чекор за беспрекорна основа.

𝐌𝐈𝐒𝐒𝐇𝐀 𝐌 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐂𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐁𝐁 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐏𝐅 𝟒𝟐 𝐏𝐀+++ е крем кој нуди средна до висока покривност, истовремено ја прави шминката лесна, додека обезбедува UV заштита и долготрајнатрајна хидратација.

Овој лесен BB крем покрај тоа што ги покрива несовршеностите на кожата истовремено пружа третман кој ја осветлува кожата, го изедначува тенот, хидрира, делува антиејџ и ја смирува кожата.

Се препорачува за сите типови кожа.

Достапност: Има залиха
Сподели на:

Missha Perfect Covering BB Cream No.27 Honey Beige 50ml

1.190 ден 1.011 ден