Кошничка 0 x

Product

Benton Pore Clear Brush

987 ден

Достапност: Има залиха
Сподели на:

4000 антибактериски силиконски влакненца од 0,4mm, помагаат да се отстранат мртвите клетки на кожата, себумот и да се исчистат порите. Со пумпање со воздух во четката, таа нежно ги следи контурите на лицето и го чисти целото лице. Цврстината на перничето може да се прилагодува со количеството на воздух со кое е напумпано.

Како се употребува:
1. Напумпајте го перничето на четката со околу 6 впумпувања со помош на рачката.
2. Ако саката да до испуштите впумпаниот воздух треба да го притиснете средишното копче на рачката.

Како да се чува:
1. Прицврстете го држачот на мазна површина на ѕид.
2. Вметнете ја рачката од четката во држачот.
3. Четката се користи кога е напумпана.
4. Внимавајте да не го продупчите силиконот со остар предмет.

Benton Pore Clear Brush

987 ден