Кошничка 0 x

Product

COSRX Pure Fit Cica Toner

1.350 ден 1.080 ден

Нема на залиха

COSRX Pure Fit Cica Тонер е производ за интензивна нега на кожата и е напредно решение за деликатна и нежна кожа. Овој производ го стимулира заздравувањето на кожата и ѝ пружа интензивен смирувачки ефект.

Тоа е висококонцентриран тонер со растителна основа, кој соджи 81% CICA-7 комплекс. Тоа е природен комплекс направен од 7 состојки добиени од центела.

CICA-7 комплексот содржи:
– азиатикозид,
– азиатична киселина,
– мадекасинска киселина,
– мадекасозид,
– екстракт од азиска центела,
– екстракт од лист од азиска центела,
– екстракт од корен од азиска центела.

Во својата формула покрај CICA-7 комплексот содржи и екстракт од Pinus pinaster (приморски бор). Неговата висококонцентрирана формула помага во заздравување и зајакнување на ослабнатата кожа.

Дејство на CICA-7 комплексот:
– Ја смирува иритираната кожа.
– Ја штити чувствителната кожа.
– За зајакнува бариерата на кожата.

Дејство на екстракт од Pinus pinaster (приморски бор):
– Ја освежува кожата.
– Ја ревитализира кожата.

Достапност: Нема залиха
Сподели на:
Тип: Бренд:

Со 81,9% Pure Fit CICA-7 Complex кој комбинира смирувачки, навлажнувачки и зајакнувачки состојки, овој тонер ја смирува иритираната кожа.

Pure Fit CICA-7 Complex 81.9%: азијатикозид, азијатна киселина, мадекасинска киселина, мадекасозид, екстракт од Centella asiatica, екстракт од лист од Centella asiatica, екстракт од корен од Centella asiatica.

COSRX Pure Fit Cica Toner

1.350 ден 1.080 ден

Нема на залиха